Zastava Bosne i Hercegovine | Zastava Crne GoreSlužbeni glasnik Republike Srbije - Međunarodni ugovori

(broj 18 od 03.10.2015.)

  • OBAVEŠTENJE O DATUMU STUPANJA NA SNAGU SPORAZUMA IZMEĐU DRŽAVA ČLANICA SEVERNOATLANTSKOG UGOVORA I OSTALIH DRŽAVA ČLANICA U PARTNERSTVU ZA MIR O STATUSU NJIHOVIH SNAGA, DODATNOG PROTOKOLA SPORAZUMA IZMEĐU DRŽAVA ČLANICA SEVERNOATLANTSKOG UGOVORA I OSTALIH DRŽAVA ČLANICA U PARTNERSTVU ZA MIR O STATUSU NJIHOVIH SNAGA I NAREDNOG DODATNOG PROTOKOLA SPORAZUMA IZMEĐU DRŽAVA ČLANICA SEVERNOATLANTSKOG UGOVORA I OSTALIH DRŽAVA ČLANICA U PARTNERSTVU ZA MIR O STATUSU NJIHOVIH SNAGA ("Sl. glasnik RS - Međunarodni ugovori", br. 18/2015)
  • OBAVEŠTENJE O DATUMU STUPANJA NA SNAGU SPORAZUMA IZMEĐU VLADE REPUBLIKE SRBIJE I VLADE REPUBLIKE MAKEDONIJE O UTVRĐIVANJU GRANIČNE PROCEDURE ZA ŽELEZNIČKI GRANIČNI PRELAZ PREŠEVO–TABANOVCE ("Sl. glasnik RS - Međunarodni ugovori", br. 18/2015)
  • PRILOG BR. 2 SPORAZUMA IZMEĐU VLADE REPUBLIKE SRBIJE I MINISTARSTVA SPOLJNIH POSLOVA KRALJEVINE NORVEŠKE KOJI SE ODNOSI NA BILATERALNI PROGRAM ("Sl. glasnik RS - Međunarodni ugovori", br. 18/2015)
  • SPORAZUM IZMEĐU EVROPSKE UNIJE I REPUBLIKE SRBIJE O UČEŠĆU REPUBLIKE SRBIJE U PROGRAMU EVROPSKE UNIJE ZA ZAPOŠLJAVANJE I SOCIJALNE INOVACIJE ("Sl. glasnik RS - Međunarodni ugovori", br. 18/2015)
  • ZAKON O POTVRĐIVANJU OKVIRNOG SPORAZUMA O ZAJMU LD 1764 (2012) IZMEĐU BANKE ZA RAZVOJ SAVETA EVROPE I REPUBLIKE SRBIJE ("Sl. glasnik RS - Međunarodni ugovori", br. 18/2015)


Pogledajte sve prethodne brojeve glasila objavljenih u DEMO verziji
pravne baze Paragraf Lex