Zastava Bosne i Hercegovine

INICIJATIVA ZA IZRADU STRUČNOG UPUTSTVA O FORMIRANJU ODELJENJA ZA ŠKOLSKU 2024/2025. GODINU: Sindikati traže da budu uključeni u proces izrade Stručnog uputstva


Sindikat obrazovanja Srbije, ovim putem podnosi inicijativu da se u izradu Stručnog uputstva o formiranju odeljenja za školsku 2024/2025. godinu uključe i reprezentativni sindikati.

Naime, reprezentativni sindikati na nivou školskih uprava imaju svoje predstavnike u Radnim podgrupama za praćenje angažovanja zaposlenih u ustanovama obrazovanja i vaspitanja i tu su sa ostalim članovima radnih podgrupa uočili mnoge nedostatke prilikom realizacije prethodnih stručnih uputstava o formiranju odeljenja.

Zbog napred svega navedenog, Sindikat obrazovanja Srbije podnosi inicijativu da se u izradu Stručnog uputstva o formiranju odeljenja za školsku 2024/2025. godine, uključe i reprezentativni sindikati kako bi svojim konstruktivnim predlozima, rešili probleme iz prethodnih godina.

Kompanija Paragraf Lex ne preuzima odgovornost za tačnost i istinitost informacija prenetih iz spoljnih sadržaja odnosno drugih izvora, kao i za štetu koja eventualno iz toga, proistekne. Sve informacije objavljene u sekciji "Vesti" su namenjene u svrhu opšteg informisanja.


Izvor: Vebsajt Sindikat obrazovanja Srbije, 09.05.2024.
Naslov: Redakcija