Zastava Bosne i Hercegovine

UREDBA O UTVRĐIVANJU LUČKOG PODRUČJA MEĐUNARODNOG PUTNIČKOG PRISTANIŠTA U BEOGRADU: Izvršiće se zabeležba lučkog područja i prava preče kupovine Republike Srbije na lučkoj infrastrukturi i suprastrukturi u katastru nepokretnosti


Vlada Republike Srbije je donela je Uredbu o utvrđivanju lučkog područja međunarodnog putničkog pristaništa u Beogradu ("Sl. glasnik RS", br. 59/2024) u skladu sa Strategijom razvoja vodnog saobraćaja Republike Srbije od 2015. do 2025. godine ("Sl. glasnik RS", br. 3/2015 i 66/2020), dokumentima prostornog i urbanističkog planiranja i planskim dokumentima koji se odnose na upravljanje vodama.

Kako je navedeno u Uredbi, lučko područje upisano je u listu nepokretnosti katastarske opštine Stari grad i ukupne je površine 1ha 61a 93m².

Na osnovu ove Uredbe izvršiće se zabeležba lučkog područja i prava preče kupovine Republike Srbije na lučkoj infrastrukturi i suprastrukturi u katastru nepokretnosti.

Kompanija Paragraf Lex ne preuzima odgovornost za tačnost i istinitost informacija prenetih iz spoljnih sadržaja odnosno drugih izvora, kao i za štetu koja eventualno iz toga, proistekne. Sve informacije objavljene u sekciji "Vesti" su namenjene u svrhu opšteg informisanja.


Izvor: Izvor: Vebsajt eKapija, 12.07.2024.
Naslov: Redakcija