Zastava Bosne i Hercegovine

ODRŽAN VEBINAR KOMPANIJE PARAGRAF NA TEMU "PREGLED NOVINA PROPISANIH IZMENAMA ZAKONA O PRIVREDNIM DRUŠTVIMA I ZAKONA O POSTUPKU REGISTRACIJE U AGENCIJI ZA PRIVREDNE REGISTRE": 21. jun 2022.


Kompanija Paragraf je 20. juna 2022. godine održala vebinar na temu "Pregled novina propisanih izmenama Zakona o privrednim društvima i Zakona o postupku registracije u Agenciji za privredne registre".

Vebinar je imao za cilj da učesnicima predstavi novine u postupku registracije pred Agencijom za privredne registre, uključujući i novu mogućnost overe digitalizovanog akta od strane advokata, kao i pregled rokova za izvršenje novih obaveza od stane privrednih subjekata, po početku primene izmenjenih odredaba Zakona o privrednim društvima i Zakona o postupku registracije u Agenciji za privredne registre.

Učesnici vebinara su stekli sve potrebne informacije o novinama u postupku registracije u postupcima pred Agencijom za privredne registre, uključujući i novu mogućnost overe digitalizovanog akta od strane advokata, kao i svim novim obavezama privrednih subjekata, po početku primene novih i izmenjenih odredaba Zakona o privrednim društvima i Zakona o postupku registracije u Agenciji za privredne registre.

Teme vebinara su bile:

Predavači na vebinaru su bili:

  • Verica Martić Rollinger - zamenik registratora privrednih subjekata u Agenciji za privredne registre
  • Marija Pajić - pomoćnik registratora privrednih subjekata u Agenciji za privredne registre
Izvor: Redakcija Paragraf Lex, 21.06.2022.