Zastava Bosne i Hercegovine

JAVNA RASPRAVA O NACRTU ZAKONA O IZMENAMA I DOPUNAMA ZAKONA O JAVNIM NABAVKAMA: Rasprava će trajati do 15. avgusta 2023. godine


Ministarstvo finansija i Kancelarija za javne nabavke obaveštavaju javnost da će u periodu do 15. avgusta 2023. godine sprovesti javnu raspravu o Nacrtu zakona o izmenama i dopunama Zakona o javnim nabavkama (u daljem tekstu: Nacrt zakona).

Tokom trajanja javne rasprave o Nacrtu zakona, u saradnji sa NALED-om i Privrednom komorom Srbije, biće organizovan okrugli sto u Beogradu, 14. avgusta, u periodu od 12-14 časova, u sali Privredne komore Srbije, Resavska 13-15, na kojem će biti predstavljen Nacrt zakona.

Ministarstvo finansija i Kancelarija za javne nabavke pozivaju sve zainteresovane da uzmu učešće u javnoj raspravi i da svoje primedbe, predloge i sugestije dostave Ministarstvu finansija putem elektronske pošte na e-mail adresu: jnkonsultacije@mfin.gov.rs ili Kancelariji za javne nabavke putem elektronske pošte na e-mail adresu: office@ujn.gov.rs, ili poštom na adresu: Kancelarija za javne nabavke, sa naznakom “Za Nacrt zakona”, ulica Nemanjina 22-26, 11000 Beograd.

Primedbe, predlozi i sugestije dostavljaju se na obrascu.

Po okončanju postupka javne rasprave Ministarstvo finansija u saradnji sa Kancelarijom za javne nabavke analiziraće sve primedbe, predloge i sugestije i sačiniće i objaviće izveštaj o sprovedenoj javnoj raspravi o Nacrtu zakona na internet stranici Ministarstva finansija i Kancelarije za javne nabavke, kao i portalu e-Konsultacije, najkasnije u roku od 15 dana od dana okončanja javne rasprave.


Izvor: Vebsajt Ministarstvo finansija, 26.07.2023.
Naslov: Redakcija